Nationaal Restauratie Centrum (logo)Nieuws en Cursusaanbod november en december 2018

Cursusprogramma 2019 bekend

Volgende week verschijnt het NRC-programmaboekje voor 2019. Het boekje is al in te zien op onze website. Inschrijven voor de cursussen is al mogelijk. U bent volgend jaar (weer) van harte welkom bij een of meer van onze cursussen! Klik hier om het programmaboekje 2019 in te zien.

Vakblad Natuursteen enthousiast over NRC-cursus

Journalist Wilbert Leistra woonde het onderdeel 'natuursteen' bij van de 4-daagse cursus Begeleiding Uitvoering Restauraties. Hij leerde veel van docent John van den Heuvel en schreef hierover een leuk artikel in vakblad Natuursteen. Lees hier het artikel.

Even voorstellen

Onze docenten zijn allen ervaren monumentenzorgers, die dagelijks werkzaam zijn in de praktijk. Graag stellen wij één van onze docenten aan u voor:

Lilian Fopma werkt ruimt 20 jaar als zelfstandig professional in (jonge) monumentale ijzerwerken. Na het behalen van het diploma Vakbekwaamheid specialiseerde zij zich in de combinatie restaureren/conserveren en in de oppervlaktebehandeling schooperen. Ze houdt zich bezig met uitvoering, advies, begeleiding en doceert aan diverse opleidingen.

Lilian verzorgt, samen met Addy Kon, op 29 november 2018 de cursus Restauratie van ijzerwerk in Arnhem. Aanmelden is nog mogelijk. Op 30 november a.s. wordt deze cursus ook voor een incompanygroep in Amersfoort gegeven.

Cursussen in november 2018

Cursussen in december 2018

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.