Nationaal Restauratie Centrum (logo)het NRC wenst u een wijs en vakkundig 2020!

In het afgelopen jaar hebben weer honderden cursisten deelgenomen aan de 25 cursussen van het NRC. We vonden het geweldig om al deze erfgoedprofessionals te mogen ontvangen! In 2020 hopen we met ons team van 33 docenten ook weer veel wijsheid en vakkennis te mogen overdragen.

Er staan in het komende jaar weer enkele nieuwe cursussen op het programma:

  • Praktijktraining Uitslagen van kapconstructies en bogen (11 en 12 februari 2020)
  • Middagworkshops Schadebeelden bij monumenten (7 oktober en 25 november 2020)
  • Asbest in monumenten (10 november 2020) en
  • Beschermen en ontmantelen van monumenten (17 november 2020).

In ons programmaboekje en op onze website kunt u alle cursussen rustig bekijken. Wilt u het programmaboekje op papier per reguliere post ontvangen, stuur ons dan een e-mail met uw adres of bel ons even op (06 - 53 400 394). Inschrijven voor de cursussen verloopt via onze website. Graag tot ziens in 2020!


Foto: Een deel van de 33 NRC-docenten tijdens een training 'didactische vaardigheden' op 1 mei 2019. V.l.n.r. staand René Klaassen, Bert van Bommel, Dirk van der Plaat, Wilfred Mengerink, Gert Tutert, John van den Heuvel. V.l.n.r. zittend Jaap de Jonge, Gilbert Bookelman (trainer) en Willard van Reenen.

praktijktrainingen van start gegaan

In januari en februari 2020 worden er weer praktijktrainingen voor ervaren restauratievaklieden gegeven. De eerstkomende trainingen zijn al vol, maar in de trainingen die eind januari en in februari plaatsvinden, zijn nog plaatsen vrij. Meld uw medewerkers dus snel aan!


Foto: Werkstukken die zijn gemaakt tijdens de praktijktraining Lood bij dakbedekking en goten

Cursussen in januari en februari 2020

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.