Cursuslocatie:
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Cursus- programma

Correspondentieadres:
Postbus 2079
3800 CB Amersfoort
Algemene voorwaarden

Masterclass Kozijnen, Ramen, Deuren en Luiken;

Tijdens deze masterclass wordt in het klaslokaal uitvoerig ingegaan op het onderwerp Kozijnen, ramen, deuren en luiken. Op deze manier kan een grote hoeveelheid informatie worden overgebracht. Aan de hand van beeldmateriaal wordt aandacht besteed aan het maken en herstellen van buiten- en binnenramen, deuren, deurkozijnen en luiken. Tevens komen de houtsoorten die hierbij gebruikt worden aan bod. 

De lesstof bevat een overzicht van de middeleeuwen tot en met de jongere bouwkunst en gaat uit van de dagelijkse praktijk. Het NRC-studieboek 'Kozijnen, ramen, deuren en luiken' vormt de basis van de cursus en wordt ook uitgereikt aan de cursisten.

De cursus is een interactief gebeuren, waarbij voorbeelden die cursisten in de praktijk tegenkomen, kunnen worden behandeld.

Docent: Joop Jansen

duur1 dag
datumdonderdag 6 december 2018
plaats Arnhem
kosten€ 320,– (excl. btw) incl. lunch en cursusboek
doelgroepMeewerkend (timmer)voorman, uitvoerders en projectleiders van (restauratie)-bouwbedrijven, bouwkundig projectleiders van architecten- en adviesbureaus, medewerkers monumentenzorg, handhaving en toezicht van overheden en RUD's, bouwkundig medewerkers van professionele monumenteneigenaren en -beheerders.

Brochure Cursusprogramma 2019 Klik hier